Uthyrning av utrustning för tunga lyft vid tillfälliga montage och byggarbeten

Vill du lyfta säkert? Vi gissar att svaret är ja och vi har lösningen! Av oss hyr du alla typer av lyftutrustning för tillfälliga montage- och byggarbeten. Vi har ett komplett sortiment med allt från minsta snabblyftblock till domkrafter för att lyfta broar och andra tunga konstruktioner. För tillfälliga lyftjobb, som pågår under begränsad tid, lönar det sig att hyra utrustning istället för att investera i permanenta lösningar.

Hyresvillkor

Hyra debiteras från och med den dagen materielen avsänts till och med dagen då materielen återkommit. Grundhyran motsvarar sju hyresdagar för att täcka kostnader för kontroll och service vid återkomst. Eventuella skador som inte beror på normal förslitning, debiteras hyrestagaren. Hyrestagaren ansvarar under hyrestiden för förlust av hyresmaterielen. Förlorade maskiner och materiel debiteras hyrestagaren till anskaffningsvärde. Hyrestagaren svarar för att hyresmaterielen vårdas väl och inte utsätts för oöm hantering. Dimsmörjare ska alltid vara ansluten till tryckluftsblock vid körning. Inget av hyresmaterielen är avsedda för att lyfta personer. Delfakturering sker varje kalendermånad. Slutfakturering sker efter återlämning av materielen då också ev. frakter och reparationer av skador som inte beror på normal förslitning debiteras.

Rätt utrustning för ett framgångsrikt lyftjobb

I mer än 20 år har vi på Lyftblockservice erbjudit service, underhåll, reparation och uthyrning av lyftutrustning till kunder i hela Skandinavien. Att använda rätt utrustning är A och O för att ett lyftjobb ska bli framgångsrikt. I vårt sortiment för uthyrning finns lyftblock, balkar, vinscher och annan lyftutrustning som klarar allt från enklare lyft till tyngre och mer komplexa uppdrag. Vi har lyftblock för uthyrning som klarar lyft på tiotals ton. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi självklart till att ni får rätt utrustning för uppdraget. Samtlig utrustning som vi hyr ut kontrolleras efter varje användning och kontinuerliga provbelastningar utförs. Detta gör att när du hyr lyftutrustning från oss så kan du vara säker på att den är noggrant kontrollerad och följer de regler och föreskrifter som gäller. Våra medarbetare har dokumenterad erfarenhet av arbete med lyftutrustning och jobbar dagligen med service och underhåll. Vår erfarenhet och kompetens är er trygghet!

Ibland sker det saker som är utom ens egen kontroll och då är det tacksamt att jobba med en flexibel partner. Vi kan se till att utrustningen ni hyr blir utkörd, upphängd och monterad på korrekt sätt – dessutom jobbar vi rikstäckande. Vill du ha själva lyftjobbet utfört så kan vi självklart lösa det med! Boka uthyrningen av utrustningen på respektive produktsida, eller kontakta oss på telefon 054-872386 så ser vi till att ni får precis det ni behöver!

Gör som våra kunder, jobba säkert med oss

Kontakta oss för att underlätta din vardag

Ring eller lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Vi lämnar svar inom en dag.