Fältservice

Lyftblockservice erbjuder en mobil serviceverkstad som åker ut för service av lyftutrustning till vindkraft och industri. Vår fältservicebil är utrustad med den senaste tekniken och verktygen för att kunna hantera och serva alla typer av lyftutrustningar. Vi är din partner inom fältservice med fokus på kvalitet och säkerhet.

Mobil serviceverkstad för vindkraft och industri

Vi erbjuder en mobil serviceverkstad för alla dina lyftutrustningsbehov. Vår mobila serviceverkstad är utrustad med arbetsbänkar, verktyg, reservdelar och provdragare för att kunna hantera alla typer av lyftutrustningar. Våra certifierade servicetekniker har omfattande erfarenhet av att arbeta med såväl vindkraftverk som olika industrier. Vi åker bland annat ut till vindkraftverk för service på hissens motor och fallskydd. Vi kontrollerar, skruvar isär och utför provdragning på din lyftutrustning.

Lyftblockservice erbjuder förebyggande underhåll och inspektion av din lyftutrustning för att förlänga utrustningens livslängd och minimera risken för driftstopp. Genom att regelbundet genomföra underhåll och inspektioner kan vi identifiera och åtgärda eventuella potentiella problem innan de leder till större skador eller produktionsstopp. Om din lyftutrustning kräver reparation eller service är vårt team av experter redo att hjälpa dig. Vi utför kvalitativ service för att säkerställa att din utrustning fungerar optimalt och uppfyller alla säkerhetskrav.

Kontakta oss idag för att få mer information om vår mobila serviceverkstad och hur vi kan hjälpa dig att hålla din lyftutrustning i toppskick. Lyftblockservice – din partner för fältservice inom vindkraftverk och industri.

Kontakta oss för att underlätta din vardag

Ring eller lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Vi lämnar svar inom en dag.