Montage

Ska du montera lyftutrustning och funderar på att göra det själv? Överlåt montaget till experter som kan hjälpa dig på ett säkert sätt istället! Vi på Lyftblockservice har lång erfarenhet av montering och säkerställer att hela kedjan fungerar, från montage av utrustning till säkra lyft. Arbetsgivaren har alltid huvudansvaret för arbetsmiljön vid lyftanordningar.

Lyftblockservice har lång erfarenhet av nya och gamla lyftblock

En arbetsplatsolycka med allvarliga konsekvenser är såklart något av det värsta som kan hända men det finns idag ett antal regelverk som säkerställer att alla typer av olyckor ska undvikas. Tyvärr sker fortfarande olyckor i samband med lyft, och cirka 700 tillbud rapporteras varje år till Arbetsmiljöverket. Ofta beror dessa olyckor på att montaget av utrustningen inte utförts på ett korrekt sätt vilket alltid utgör stora risker.
En stor fördel med att ta hjälp av Lyftblockservice med montaget är att samtliga våra medarbetare är certifierade inom Säkra lyft. Samtliga har även dokumenterad vana av att utföra montering av lyftutrustning. Vi säkerställer att balkar och annat som ska användas är besiktade samt anpassade för jobbet. Det här gör att ni som uppdragsgivare kan vara trygga i att monteringen har skett enligt rådande regelverk och att utrustningen monterats på ett säkert sätt.
En annan fördel med montage av oss som har lång erfarenhet är att det ofta är mer tidseffektivt, vilket innebär att ni snabbare kan påbörja jobbet. Och som de flesta vet – tidseffektivitet resulterar ofta i kostnadseffektivitet!

Är du inte riktigt säker på vilken typ av lyftutrustning du behöver monterad för jobbet? Vi har ett brett utbud av lyftanordningar som kan hjälpa dig med allt från lätta till riktigt tunga lyft. Ofta märker vi efter ett samtal att det kan finnas annan utrustning än den som först varit tilltänkt som behövs för att jobbet ska utföras på bästa sätt. Därför får du mer än gärna ringa oss på 054-872386 så hjälper vi dig få rätt utrustning för dina lyft!

Kontakta oss för att underlätta din vardag

Ring eller lämna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Vi lämnar svar inom en dag.