Vi växer och behöver fler medarbetare
Är du den vi söker?

Mer om uthyrning här!

Nu söker vi servicetekniker till Lyftblockservice

Som servicetekniker hos Lyftblockservice har du verkligen ingen brådska. Du tar den tid som krävs, för säkerhets skull. Så när våra kunder hyr lyftutrustning av oss ska de kunna veta säkert att en pedantiskt noggrann tekniker har gjort sitt yttersta för att allt ska funka perfekt. Detsamma gäller när de lämnar sin egen utrustning på service. Säkerheten måste alltid komma först.

Teknisk, driven och noggrann

Nu behöver vi fler engagerade medarbetare och söker en person som kan fungera som servicetekniker på vår verkstad i Karlstad. Du behöver vara tekniskt lagd, serviceinriktad och driven. Du jobbar bra i team och har ett utvecklat och systematiskt ordningssinne.

Arbetsbeskrivning

Arbetet utförs i vår verkstad men resor i tjänsten kan förekomma. Arbetsuppgifterna består i att utföra felsökning, service och reparationer av lyftutrustning.

Sök tjänsten

Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och ansökan mailas till robert.olsson@lyftblockservice.se

Vid frågor kontakta Robert Olsson på 0703-973630.

Om Lyftblockservice i Sverige AB

Lyftblockservice hyr ut, säljer, monterar och utför service på lyftutrustning som lyftblock, telfer, visch, med mera i hela Sverige. Servicenivån är hög och vi leverar snabbt utrustning till hela Sverige.

En servicetekniker gör service på en kompressor